Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Sous vide

Hvad er sous vide?

Sous-vide er, når vakuumpakket mad tilberedes ved lav temperatur i lang tid i et vandbad med ekstrem høj præcision. Det bliver fantastisk godt, konsistensen er guddommelig – og det er nemt! Da franske kulinariske legender som Paul Bocuse og Joël Robuchon ønskede at finde en metode til at bevare en råvare intakt, uden at miste smag og næringsstoffer under madlavningen, skabte de sous vide-metoden. I dag er sous vide en af de hotteste madtrends. Her finder du vakuumpakkere og sous-vide-maskiner og alt, hvad der ellers er nødvendigt til sous-vide madlavning. Lidt usikker på, hvad sous-vide betyder? Læs vores sous-vide-guide for at få en dybere forklaring! Leder du efter opskrifter til sous vide? Se tidspunkter og temperaturer for sous vide-tilberedning her.
Mini Square - Intercom
Intercom
Mini Square - Intercom
14815 kr.
HydroPro, Sous Vide - Sage | PolyScience
Polyscience, Sage Flere valg
HydroPro, Sous Vide - Sage | PolyScience
from 5774 kr.
10 %
Sous Vide-pakke Anova Nano 3.0 - Anova
Anova
Sous Vide-pakke Anova Nano 3.0 - Anova
1996 kr. 2213 kr.
8 %
Kantine GN 1/1 med låg til Anova mm.
Patina
Kantine GN 1/1 med låg til Anova mm.
429 kr. 466 kr.
Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk