Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

HydroPro, Sous Vide - Sage | PolyScience

  • Den fedeste cirkulationspumpe vi har!
  • Høj kapacitet: 1485 W, 45 liter vand, justerbar hastighed på pumpehjulet
  • Software, der beregner tilberedningstid og temperatur for dig
  • Utrolig støjsvag, 34 dB
  • HydroPro Plus-model med indbygget termometer og Deltacooking-mulighed og automatisk logning af tilberedningstemperaturen over tid
  • n
1388-24202
Model:
Hydropro
Hydropro Hydropro Plus
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 0 stk.
  • Butik Stockholm 0 stk.
  • Butik Malmö 1 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • Hvis du er på udkig efter creme de la creme til din sous vide-madlavning, skal du ikke lede længere end her! Polyscience HydroPro er ikke bare endnu en cirkulator. Den er mere kraftfuld, mere holdbar, smartere, mere brugervenlig og mere støjsvag end andre modeller, der er kommet før den. Der er så meget, der er så fantastisk ved denne maskine, at vi næsten ikke ved, hvor vi skal begynde! I displayet er der en software, der hedder Sous Vide Toolbox. Den indeholder en liste over alle de fødevarer og varer, du kan komme i tanke om, og ved at måle og veje det, du tilbereder, hjælper cirkulatoren dig med at indstille temperaturen og tiden, så du får det helt rigtige. Desuden kan du oprette dine egne programmer og forudindstillinger, som du nemt kan få adgang til for at opnå de samme resultater gang på gang. Ud over temperatur og tid kan du også indstille pumpehastigheden og sænke den, hvis du laver mad i mindre beholdere og ønsker en blidere vandcirkulation, så det hele ikke skvulper rundt. Den er meget nem at arbejde med, selv om den opfylder alle de indviklede madkrav, og gør en simpel tilberedningsmetode med perfektion hver gang endnu nemmere at mestre. Det er nemt at justere højden på cirkulatoren, og det klikker på plads, så du nemt kan løfte staven ud for at rengøre den uden at skulle skrue meget rundt. Og så er det lige så nemt som at sætte den fast på et hvilket som helst beholder, du har til rådighed. Selve pumpehjulet er fastgjort med en magnet, og det er let at fjerne og kan endda vaskes i maskinen. Derudover kan du indstille en påmindelse om årlig afkalkning i maskinen og nemt løse proceduren ved at køre afkalkningsprogrammet. Men selvfølgelig har de tænkt videre end det, og pumpehjulet har et rubinlager (som giver længere levetid og mindre friktion) med en aksel af wolframcarbid (en meget hård metallegering) og et hus af rustfrit stål. Desuden er der ingen spole i varmekammeret, hvilket mindsker risikoen for opbygning af kalk. Cirkulatoren har et farvedisplay på 4,5 tommer med masser af forudindstillinger og beregninger, der sikrer, at din mad tilberedes perfekt. Ud over de forudindstillede programmer eller lagring af dine egne indstillinger kan du selvfølgelig også køre en manuel tilstand, og selv her kan du indstille rotationshastigheden. Maskinen kan piske op til 45 liter vand og pumpe ca. 17 liter vand i minuttet. På trods af dette er den med 34 dB næsten lydløs - den er meget mere lydløs end nogen anden, som vi knap nok har hørt. Det er derfor utroligt stille! Maksimal temperatur er 90°C med en stabilitet og præcision på ±0,1°C. Effekten er 1485 W. Display og programmer kan læses på engelsk, fransk, tysk eller spansk. Cirkulatoren måler 37,1 x 9,3 x 17 cm, vejer 2 kg og leveres med en praktisk bæretaske. Se alle de sjove ting, du kan gøre med den, i videoerne nedenfor! Som om det ikke var nok, fås den i to forskellige versioner, hvor HydroPro Plus fejer banen med standard HydroPro-cirkulatoren. Plus-modellen har et integreret termometer, som du kan bruge sammen med sous vide-båndet på posen til at måle madens kernetemperatur under hele tilberedningsprocessen. Som om det ikke var nok, kan du også logge den målte temperatur. Du skal blot klikke, og kernetemperaturen på din mad registreres hvert tiende minut og udfyldes pænt og ordentligt i en PDF-formular, der sendes direkte til din telefon og derefter videre til din kontaktperson hos Miljø og Sundhed, som vil elske dig for evigt! Prikken over i'et er, at du kan gemme flere forskellige brugerprofiler, så hver tilberedt ret også kan logges på den person, der faktisk var ansvarlig. Appen giver dig også mulighed for at gemme og logge leverandører af alle fødevareprodukter, så dataene til næste inspektion er i orden. Desuden giver sonden mulighed for konstant måling af den indre temperatur, hvilket giver mulighed for deltacooking, som reducerer tilberedningstiden med op til 50 %. Vi har ladet Richard tegne og forklare, hvor fantastisk dette er nedenfor.     Dette introducerer det næste niveau i Sous-Vide metoden; Delta cooking, (ΔT). Ved at integrere et virkelig præcist og avanceret termometer med cirkulationen har Polyscience HydroPro Plus givet mulighed for at halvere den tid, det tager at opnå den ønskede kernetemperatur. Se nedenstående graf: Et råmateriale i et vandbad varmes hurtigere op, jo større temperaturforskellen er mellem råmaterialet og det omgivende vand. Når kernetemperaturen kommer meget tæt på måltemperaturen, er opvarmningen blevet så langsom, at det ikke er ualmindeligt, at de sidste 5 % af opvarmningen tager 60 % af tiden. Denne effekt kan undgås ved at lade vandets temperatur overstige råmaterialets måltemperatur med blot nogle få grader. For alle, der har tilberedt en steg i ovnen før sous-vide-æraen, er dette ikke et helt nyt koncept. Det var almindelig praksis at indstille ovnen til 150 °C for at opvarme en lammesteg til 59 °C. Problemet var, at man aldrig kunne være helt sikker på, hvad kernetemperaturen ville forblive, efter at man tog stegen ud af ovnen og pakkede den ind i håndklæder og avispapir på den klassiske måde. Spændende, ja - men usikkert og bestemt ikke kontrolleret. Luftens dårlige varmeledningsevne (sammenlignet med vand) forårsagede den store forskel mellem den ønskede kernetemperatur og ovntemperaturen. Det er også grunden til, at ovnproducenterne ikke engang gjorde sig den ulejlighed at lave varmetrin på mindre end 5 °C. Dette kombineret med usikkerheden om, hvor mange centimeter råvare der var omkring termometerføleren, betød, at tilberedning af kød i ovnen ofte havde elementer af et lotteri, og at mange kokke forventede både eloger og knytnæveslag, hver gang resultatet var bare nogenlunde tæt på det ønskede. Når alt kommer til alt, er en af hovedpointerne ved sous vide, at det er en teknik, der giver præcise, forudsigelige og enkle resultater. En cirkulator uden en integreret temperaturføler "ved" ikke, hvad kernetemperaturen er, og risikerer derfor enten at lukke ned for tidligt, før måltemperaturen er nået, eller at køre for længe, så råmaterialet når højere temperaturer end ønsket. Ulemper ved delta cooking: Den kortere opvarmningstid giver ikke tid til mørning - hvis du f.eks. ønsker at ændre kollagenet i kødet, gælder den gammeldags model. De yderste dele af den tilberedte mad har en højere temperatur end den ønskede måltemperatur, så den typiske perfektion fra kant til kant går lidt tabt. https://youtu.be/PGKUm-8SqBg https://youtu.be/hgJ-08PQKtg https://youtu.be/hgJ-08PQKtg https://youtu.be/Zm-eZWntOYY https://youtu.be/NbNXB-bbtag https://youtu.be/BX33WM4Sa1s
  • Levering og fragt
    • Leverings artikelnummer: GSV700PSS4EEU1
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk