Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Trykkoger

Med en trykkoger spares op til 70 % af tilberedningstiden og 50 % af energiforbruget. Forestil dig, at du har taget din gryderet med til en højhøjdelejr i Peru. Varmen i gryden får trykket til at blive højere og med det stiger også vandets kogepunkt. Det skærer tilberedningstiden betragteligt ned uden at gå på kompromis med kvaliteten. Fordi den lukker tæt, forbliver alle aromastofferne i maden – den smager simpelthen forbandet godt. Vi bruger den til hurtigt at lave en fyldig fond, til at lave supper og til at tilberede det utroligt møre stykke kød, som du ikke fik ned i sous viden i forgårs. Dem vi sælger bruges på komfuret, så du kan svitse og brune ingredienserne direkte i komfuret, hvilket gør det nemmere at vaske op og lægge væk – alt foregår i trykkogeren.
Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk