Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

The Noma Guide to Fermentation av Rene Redzepi

419 kr.
1987-18103
 
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 0 stk.
  • Butik Stockholm 0 stk.
  • Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • Restaurant Noma i København, der fire gange er blevet kåret som verdens bedste, serverer udelukkende retter med mindst én fermenteret ingrediens. Nogle gange er det en klar og skarp eddike, nogle gange er det en dyb miso, nogle gange er det sort hvidløg eller forskellige versioner af garum, en fiskesauce, der blev udviklet i Romerrigets tidlige dage. Ganske enkelt er fermentering en af de søjler, der bygger Nomas verdensberømte smagspalette op.

      Vi er glade for at kunne tilbyde denne bog skrevet af de mennesker, der udviklede disse opskrifter og metoder: Rene Redzepi, Nomas oprindelige kok og medejer, og David Zilber, leder af Nomas berømte fermenteringslaboratorium. Mange af opskrifterne og metoderne i bogen har slet ikke været udgivet før. Den 750 billeder store bog er designet til at blive forstået af den talentfulde hjemmekok med klare trin-for-trin-instruktioner. Alle 100 opskrifter er detaljerede og minutiøst testet af forfatterne. Blandt de slutprodukter, der kan opnås med bogens anvisninger, er: koji, kombucha (forskellige varianter), shoyu (forskellige varianter), miso (forskellige varianter), fermenterede grøntsager, vinstokke, garumsaucer og sort frugt og fermenterede grøntsager.

      Forfatter: Rene Redzepi & David Zilber

      Sprog: Engelsk
      Udgivet: 2018-10
      ISBN: 9781579657185
      Udgiver: Artisan Division of Workman Publishing
      Antal sider: 440

      Sprog: engelsk
  • Levering og fragt
    • Leverings artikelnummer: 9781579657185 EAN: 9781579657185
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk