
Trancherkniv
Udskæringskniven har et langt, smalt, hårdt blad og bruges til at skære kød i skiver inden servering. Klingen er ofte mindst 20 cm, men helt op til 30 cm - dette for at gøre det nemmere at skære skiver i én bevægelse, for at få en flot snitflade.
Vis 24 af 24 produkter
Sorter efter
Nyhed

Forge de Laguiole
Udskærersæt 17 cm, håndtag af oliventræ, poleret, Tradition - Forge de Laguiole
4612 kr.
Nyhed

Forge de Laguiole
Udskærersæt 21 cm, håndtag i ibenholt, sammenklappeligt, signatur - Forge de Laguiole
10765 kr.
Nyhed

Forge de Laguiole
Udskærersæt 17 cm, håndtag af lyst horn, poleret, Tradition - Forge de Laguiole
4612 kr.
Nyhed

Forge de Laguiole
Udskærersæt 17 cm, håndtag i mørkt horn, poleret, Tradition - Forge de Laguiole
4612 kr.
Nyhed

Forge de Laguiole
Udskærersæt 17 cm, håndtag i ibenholt, poleret, Tradition - Forge de Laguiole
4612 kr.