Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Modernist Pizza av Nathan Myhrvold och Francisco Migoya

3926 kr.
1399-25370
 
Læg i indkøbsvognen
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 1 stk.
  • Butik Stockholm 1 stk.
  • Butik Malmö 1 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • Modernist Pizza er den definitive guide til verdens mest populære mad. Den er skabt af det team, der udgav de anmelderroste Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking og Modernist Bread, er dette banebrydende sæt kulminationen på omfattende forskning, rejser og eksperimenter for at indsamle og fremme verdens viden om pizza.

      Authorerne Nathan Myhrvold og Francisco Migoya deler praktiske tips og innovative teknikker, som er resultatet af hundredvis af tests og eksperimenter. Med et omfang på 1.708 sider, inklusive tre bind plus en opskriftsmanual, er Modernist Pizza meget mere end en kogebog: det er en uundværlig ressource for alle, der ikke kun elsker at spise pizza, men også er interesseret i videnskaben, historierne, kulturerne og historien bag den.

      Hvert smukt illustreret kapitel undersøger et andet aspekt af pizza, fra dens historie og de bedste rejsedestinationer til dej, sauce, ost, toppings, udstyr og meget mere. Modernist Pizza ligger i en rød kasse af rustfrit stål og indeholder over 1.000 traditionelle og avantgardistiske opskrifter på pizza fra hele verden, hver omhyggeligt udviklet med både professionelle og hjemmepizzaioli i tankerne.

      Modernist Pizza vil give dig værktøjerne til at udvikle dit håndværk, opfinde og lave sublime kreationer. Der har aldrig været et bedre tidspunkt at lave pizza på.

      Sprog: engelsk
  • Levering og fragt
    • Leverings artikelnummer: 9781734386127 EAN: 9781734386127
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk