Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Ferie: Jul, påske, midsommer, krebs & surströmming - Stefan Ekengren

261 kr.
1355-22922
 
Læg i indkøbsvognen
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 3 stk.
  • Butik Stockholm 3 stk.
  • Butik Malmö 1 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • Stefan Ekengren forklarer begreberne bag vores traditionelle svenske højtider og giver dig både klassiske og nye opskrifter.

      Forud for hver højtid får du hjælp til planlægning og forslag til rækkefølgen af begivenhederne. Hvor lang tid i forvejen kan du for eksempel grave laksen, rulle kødbollerne eller bage påskekagen? Påskekapitlet veksler mellem opskrifter på fyldte æggehalvdele, pocherede æg og ovnomeletter med lammesteg og vegetariske retter som broccoli- og gedeosttærte og slutter med en citron- og marengstærte med mazarinbund. Måske også en æggesnaps.

      Til midsommer er det vigtigt at få den perfekte mad fra morgen til aften. Der er jordbærfrokost, en pragtfuld matjessill-kage, lerkrukke-sild og om aftenen forskellige spyd med laks, bøf og grøntsager. Og så måske den største højtid af dem alle, julen. Ud over den oplagte skinke og Janssons fristelse er der opskrifter på laksetatar med kapers og estragon, sellerisalat og finsk majroekasse - og en virkelig imponerende 2. juledagsmiddag med stegt kalkun og flødesauce.

      Bogen indeholder i alt ca. 200 opskrifter og er et opslagsværk, man kan vende tilbage til igen og igen.

      Sprog: Svensk
  • Levering og fragt
    • Leverings artikelnummer: 9789127162150 EAN: 9789127162150
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk