Nu kan I godt holde op med at plage os, for det er lykkedes os at skaffe Tartine Bread af Chad Robertson, som nok er den mest efterspurgte brødbog i vores butikker. Det er en rigtig bibel for både hjemmeentusiaster og professionelle bagere. Chad Robertson anses af mange for at være den bedste bager, man kan finde Over There, og han er involveret i Tartine Bakery i San Francisco, som aldrig har lukket for dagen med brød tilovers. I bogen fortæller han, hvordan han udviklede sin egen ultimative opskrift i løbet af to årtier som lærling i Frankrig og USA. Bogen er fyldt med klare instruktioner og trinvise fotos, så det er nemt at komme i gang og blive inspireret. Et perfekt, lidt mere læsevenligt alternativ til Modernist Bread. For dem af jer, der ikke læser bøger, der ikke har vundet priser, kan vi berolige jer med følgende anerkendelser: Vinder af Gourmand World Cookbook Awards (kun USA) (Bread) 2010, nomineret til James Beard Foundation Book Awards (Photography) 2011. De næsten prisvindende fotos er taget af Eric Wolfinger.
Dimensioner: 23 × 3,8 × 26,5 cm
Format: Indbundet
Sider: 304
Sprog: Engelsk
ISBN: 9780811870412
Sprog: engelsk