Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

On Eating Insects - Essays, Stories and Recipes

419 kr.
1399-16072
 
Læg i indkøbsvognen
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 3 stk.
  • Butik Stockholm 3 stk.
  • Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    •  

      En antologi med Nordic Food Lab, Joshua Evans, Roberto Flore og Michael Bom Frøst

      En af tidens mest fascinerende madtrends er madlavning med insekter. I den vestlige verden er konceptet relativt nyt. Indtil videre har medierne mest skrevet sensationelle overskrifter om spiselige insekter eller de økonomiske fordele ved at spise dem. Der er skrevet meget lidt om, hvordan insekter smager, hvor mangfoldige de er som ingredienser, og hvordan man bruger dem som mad. On Eating Insects er den første bog, der tager en holistisk tilgang til emnet og præsenterer essays, der behandler den kulturelle, politiske og økologiske betydning af at spise insekter. Bogen indeholder også en samling af opskrifter skabt af Nordic Food Lab.

       

      336 sider, hardback

      Bogen er skrevet på engelsk

       

      Sprog: engelsk
  • Levering og fragt
    • Leverings artikelnummer: 9780714873343 EAN: 9780714873343
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk