Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Modernist Bread At Home

1219 kr.
1399-28554
 
Læg i indkøbsvognen
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 1 stk.
  • Butik Stockholm 1 stk.
  • Butik Malmö 2 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • Modernist Bread at Home er en uundværlig kogebog for alle, der brænder for at bage deres eget brød. Bogen er skabt af det samme team, som står bag den prisvindende Modernist Bread, og den afspejler over fire års uafhængig forskning i det grundlæggende, metoderne og videnskaben bag brødbagning. Nu er al denne visdom blevet destilleret ned til en bog på 420 sider i et bind, der er lettere at bruge end forgængeren og designet til hjemmebagere. Indeni finder du nye funktioner, der gør bagningen nemmere, sammen med lækre opskrifter, tidsbesparende tips og banebrydende teknikker, der ikke bare giver fantastiske resultater, men også løfter både din bagning og din selvtillid op på et nyt niveau.

      Modernist Bread at Home gør brød tilgængeligt selv for nybegyndere. Kapitlerne i denne bog fokuserer på praktiske teknikker, udstyr og opskrifter, der fungerer bedst i hjemmet. Med et revideret opskriftsformat, der er lettere at bruge, over 60 trinvise instruktioner og over 1.100 fotos gør denne bog brødbagning både tilgængelig og praktisk.

      Kapitel i Modernist Bread At Home:
      FREMSTILLING AF BRØDDEJ INDESLUTNINGER
      GÆRING BLANDING OPDELING OG FORMNING
      AFSLUTTENDE HÆVNING
      RIDSNING OG EFTERBEHANDLING
      BAGNING AFKØLING OG SERVERING
      MAGERT BRØD
      FRANSK MAGERT BRØD
      SOURDOUGH
      BRØD I LANDLIG STIL
      KOMPLET HVEDE
      GAMMELT KORNBRØD
      CIABATTA
      FOCACCIA
      BERIGEDE BRØD
      SANDWICHBROD
      BRIOCHE
      CHALLAH
      RUGBRØD 100 % HØJ-RUG
      LANDMANDSBRØD
      MURSTENSLIGNENDE BRØD
      FULDKORNSBRØD
      FULDKORNSBRØD
      BAGELS OG BAO
      BAGELS
      DAMPEDE BOLLER
      GLUTENFRI BRØD
      GLUTENFRI BRIOCHE
      GLUTENFRI BAGELS
      NØDDEMÆLKSBRØD
      APPAM
      IDLI

      TEKNIK
      Teknikkerne i denne bog er udviklet med henblik på hjemmebagere på alle erfaringsniveauer. Uanset om det drejer sig om nye måder at bruge redskaber på, som du allerede har i køkkenet, at forbedre brødets smag med karamelliserede trykindeslutninger eller at bruge vores dej-CPR-metode til at redde overgæret dej, er der oplysninger, som både erfarne hjemmebagere og nybegyndere vil finde nyttige. De har endda fundet på måder at lave brød hurtigere på, f.eks. med deres second-chance surdej, så du stadig kan få frisk brød selv i en travl hverdag!

      OPSKRIFTER
      Modernist Bread at Home indeholder over 160 gennemtestede opskrifter, der er nemme at følge, og som spænder over hele klodens brødverden. Du lærer at lave rustikke surdeje, traditionelt franskbrød, let og luftigt sandwichbrød, dekadent brioche og rugbrød med smuk tekstur samt challah, focaccia, bagels, bao og meget, meget mere. Nogle af højdepunkterne er de innovative opskrifter på Second-Chance Sourdough, No-Knead Brioche, 100% High-Ryes og glutenfri bagels.


      Antal sider: 420 siders bog + 172 siders opskriftsmanual
      Antal opskrifter: 160 opskrifter, herunder 7 glutenfri opskrifter
      Antal fotos: 1.100+
      Antal trin-for-trin-instruktioner: 66
      ISBN: 9781737995142
      Sprog: engelsk
      Første udgivelse: marts 2024
  • Levering og fragt
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk