Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

McGee: On Food & Cooking - Kitchen Science, History and Culture

524 kr.
1820-11084
 
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 0 stk.
  • Butik Stockholm 0 stk.
  • Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • Da Harold McGee første gang udgav On Food and Cooking i 1984, blev den straks kaldt et mesterværk og har siden holdt sin plads blandt de store værker inden for kulinarisk kunst. Denne udgave er fuldstændig revideret og opdateret. Med en struktur, der minder om et leksikon, indeholder de 884 sider uvurderlig viden.

      "En guldgrube af information om alle ingredienser og madlavningsprocesser, der besvarer alle de spørgsmål, du nogensinde vil have om mad. Uden en eneste 'opskrift' i den, tror jeg, det er en af de vigtigste madbøger, der nogensinde er skrevet."
      Jamie Oliver

      "Aldrig før er så meget information blevet gjort så tilgængelig. For enhver, der er bare lidt interesseret i mad, må Harold McGees geniale omarbejdning af hans oprindelige mesterværk gå over i historien som en af de største kogebøger, der nogensinde er skrevet."
      Heston Blumenthal

      "En af de vigtigste bøger, der nogensinde er skrevet om mad, og en af de mest fornøjelige... McGee er blevet en gudfaderfigur for alle rettænkende kokke og madskribenter"
      Hugh Fearnley-Whittingstall

      Hardback - 884 sider.
      ISBN - 978-0340831496

      Sprog: engelsk
  • Levering og fragt
    • Leverings artikelnummer: 9780340831496 EAN: 9780340831496
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk