Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Molekylær madlavning

Molekylær madlavning

Siden Ferran Adrià og hans legendariske restaurant elBulli brød igennem i begyndelsen af 2000'erne, har molekylære ingredienser og molekylær madlavning været noget af det fedeste, man kan pusle med i et køkken. At spise og lave mad molekylært er en utrolig interessant oplevelse. Tidligere kunne du kun nyde denne fantastiske måde at lave mad på luksusrestauranter og toprestauranter. Sådan er det ikke længere... Her på KitchenLab finder du alle de værktøjer, ingredienser og andre finesser, der skal til for molekylær gastronomi, og muligheden for at kunne lave mad på denne måde hjemme i dit eget køkken. Nogle af ingredienserne kræver mådehold og knowhow i både dosering og håndtering, så lidt viden inden du går i gang og begynder at eksperimentere kan være godt – men det forventer vi, at du sagtens kan klare! Hvis du stadig føler, at du har brug for lidt hjælp, har vi flere bøger om molekylær madlavning. På køkkenbloggen kan du læse om hvad molekylær madlavning er.
Rotaval Micro
International Cooking Concepts
Rotaval Micro
81731 kr.
Nyhed
Gastrovac
International Cooking Concepts
Gastrovac
44231 kr.
Ionbytter Distillo 2
Destillo
Ionbytter Distillo 2
5765 kr.
Nyhed
Pro 2 Kit Black Aroma Gun - Flavour Blaster
Nyhed
Forseglingsmaskine til Oblat
16 %
Smagsdråber, 30 ml, alle frugter - The Kitchen Lab
The Kitchen Lab
Smagsdråber, 30 ml, alle frugter - The Kitchen Lab
2142 kr. 2550 kr.
pH-meter - 100% Chef
100% Chef
pH-meter - 100% Chef
1458 kr.
Nyhed
Oblat på rulle, 300 m x 12 cm
1  2  3  4  5  ..6 Næste »
Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk