Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Molekylær madlavning

Molekylær madlavning

Siden Ferran Adrià og hans legendariske restaurant elBulli brød igennem i begyndelsen af 2000'erne, har molekylære ingredienser og molekylær madlavning været noget af det fedeste, man kan pusle med i et køkken. At spise og lave mad molekylært er en utrolig interessant oplevelse. Tidligere kunne du kun nyde denne fantastiske måde at lave mad på luksusrestauranter og toprestauranter. Sådan er det ikke længere... Her på KitchenLab finder du alle de værktøjer, ingredienser og andre finesser, der skal til for molekylær gastronomi, og muligheden for at kunne lave mad på denne måde hjemme i dit eget køkken. Nogle af ingredienserne kræver mådehold og knowhow i både dosering og håndtering, så lidt viden inden du går i gang og begynder at eksperimentere kan være godt – men det forventer vi, at du sagtens kan klare! Hvis du stadig føler, at du har brug for lidt hjælp, har vi flere bøger om molekylær madlavning. På køkkenbloggen kan du læse om hvad molekylær madlavning er.
16 %
Smagsdråber, 30 ml, alle frugter - The Kitchen Lab
The Kitchen Lab
Smagsdråber, 30 ml, alle frugter - The Kitchen Lab
2063 kr. 2455 kr.
pH-meter - 100% Chef
100% Chef
pH-meter - 100% Chef
1330 kr.
Nitro Bowl XXL - 100% Chef
100% Chef
Nitro Bowl XXL - 100% Chef
1181 kr.
Forsegler til dåser - 100% Chef
100% Chef Flere valg
Forsegler til dåser - 100% Chef
from 663 kr.
1  2  3  4  5  ..6 Næste »
Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk