Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Under Pressure, av Thomas Keller

738 kr.
1512-12520
 
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 0 stk.
  • Butik Stockholm 0 stk.
  • Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • I "Under Pressure" viser Thomas Keller os, hvordan sous vide, hvor maden pakkes i lufttætte plastikposer og tilberedes ved lav varme, opnår resultater, som andre tilberedningsmetoder simpelthen ikke kan i smag og præcision. For eksempel en bøf, der er perfekt mediumstegt fra top til bund, og smeltende møre, men mediumstegte spareribs, der ikke har mistet deres smag til saucen. Fisk, som har et lille vindue for tilberedning, er lettere at finjustere, og laks udvikler en fyldig tekstur, når den tilberedes ved lav temperatur. Frugt og grøntsager nyder også godt af det, da de bevarer deres lyse farve og får en bemærkelsesværdig konsistens. Sous vide-tilberedning er forunderlig, fordi det er nemt og præcist (laks tilberedt ved 123 grader mod 120 grader!), og fordi man kan tilberede et stykke kød (eller glasere gulerødder eller pochere hummer) ensartet.

      Sprog: engelsk
  • Levering og fragt
    • EAN: 9781579653514
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk