Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

The Art of French Baking - Ginette Mathiot

389 kr.
1399-14468
 
Læg i indkøbsvognen
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 4 stk.
  • Butik Stockholm 4 stk.
  • Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • Med over 350 klassiske opskrifter er The Art of French Baking en af de mest omfattende samlinger af fransk bagværk, der er gjort tilgængelig for hjemmebagere. Fra éclairs, madeleines og tarte Tatin til syltetøj, marmelade, kompot og pickles finder du enkelheden og elegancen i de originale opskrifter.
      Bogen er skrevet af Ginette Mathiot, et ikon inden for fransk madlavning, og indeholder teknikker, tips og klare instruktioner til succes på alle niveauer af erfaring. Begynderen vil sætte pris på dækningen af klassiske trin som butterdej og choux, mens den mere erfarne bager vil finde inspiration til sit næste dessertprojekt.
      Denne udgave er også suppleret med et forord af den parisiske madskribent Clotilde Dusoulier - en moderne stemme, der sætter Mathiots arbejde ind i en moderne kontekst.
      En bog at vende tilbage til - igen og igen - for alle, der ønsker at mestre den franske bagekunst.

      Format: Hardback
      Størrelse: 27 cm x 18 cm
      Sideantal: 336
      Udgiver: Phaidon
      ISBN: 9781837290901
      Sprog: Engelsk
  • Levering og fragt
    • Leverings artikelnummer: 9780714862408 EAN: 9780714862408
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk