The Art of French Baking - Ginette Mathiot
Lagerstatus
- Web-lagerstatus 4 stk.
- Butik Stockholm 4 stk.
- Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200


-
Information
-
Med over 350 klassiske opskrifter er The Art of French Baking en af de mest omfattende samlinger af fransk bagværk, der er gjort tilgængelig for hjemmebagere. Fra éclairs, madeleines og tarte Tatin til syltetøj, marmelade, kompot og pickles finder du enkelheden og elegancen i de originale opskrifter.
Bogen er skrevet af Ginette Mathiot, et ikon inden for fransk madlavning, og indeholder teknikker, tips og klare instruktioner til succes på alle niveauer af erfaring. Begynderen vil sætte pris på dækningen af klassiske trin som butterdej og choux, mens den mere erfarne bager vil finde inspiration til sit næste dessertprojekt.
Denne udgave er også suppleret med et forord af den parisiske madskribent Clotilde Dusoulier - en moderne stemme, der sætter Mathiots arbejde ind i en moderne kontekst.
En bog at vende tilbage til - igen og igen - for alle, der ønsker at mestre den franske bagekunst.
Format: Hardback
Størrelse: 27 cm x 18 cm
Sideantal: 336
Udgiver: Phaidon
ISBN: 9781837290901
Sprog: Engelsk
-
-
Levering og fragt
-
Leverings artikelnummer: 9780714862408 EAN: 9780714862408
-
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For at kunne afgive en anmeldelse skal du logge ind på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.