Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Flødehævert / Madsifon Gourmetpisk - iSi

1362-16569
Størrelse:
0,25 liter
0,25 liter 1,0 liter 0,5 liter
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 0 stk.
  • Butik Stockholm 0 stk.
  • Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • Der er ingen tvivl om, at verdens bedste sifoner kommer fra iSi. Gourmet Whip sætter standarden for, hvad du kan skabe med en sifon, og du skal lede længe for at finde en kok, der er dette navn værdig, og som vil overveje at bruge en anden. Det er en solid konstruktion i rustfrit stål til professionel brug. Sifonen er fyldt med gaspatroner med N2O, lattergas (mest almindeligt) eller CO2, kuldioxid (sjældnere), som bruges til at skabe et tryk i beholderen, der gør det muligt for gasserne at opløses hurtigere i råmaterialerne. Det er et af vores absolutte yndlingsredskaber i køkkenet. Sifoner giver helt nye muligheder for at fremhæve smagsoplevelser og skabe teksturer. Det spørgsmål, du kan stille, er snarere "hvad kan du ikke gøre?" end det modsatte - vi bruger dem til alle mulige ting. Fra frugter med kulsyre og perfekt pisket fløde til luftige puréer og en luftig sukkerkage, der går i mikroovnen på et minut. Du kan også opbevare din fyldte sifon i køleskabet i flere dage, uden at indholdet bliver dårligt, da den relativt lavere koncentration af ilt hæmmer væksten af mikroorganismer. Sifoner fungerer fantastisk til temperaturer op til 75ºC, hvilket betyder, at du kan lave en hollandaise med din Eggs Benedict og ikke skal frygte at den skiller. Du skal blot lade sifonen hvile i et vandbad (med en sous-vide-cirkulator kan du regulere temperaturen på sifonens indhold), inden du præsenterer din dejligt luftige sauce og topper den med lidt purløg. Hurtig infusion med din sifon En anden måde at bruge din Gourmet Whip på er ved hurtigt at infusere smage. Du hælder en væske i, tilsætter den smag, du vil fremkalde, og så sætter du den under tryk med N2O. Derefter presses indholdet sammen, dybt ind i porerne. Når du så slipper trykket, trækker væsken en masse smag fra de andre ingredienser. I modsætning til andre metoder til at infusere smag er det hurtigt (gode resultater opnås ofte på mindre end 5 minutter), og fordi det er så hurtigt, kan du nemt korrigere og forbedre det. Denne metode bevarer også den friske smag af friske ingredienser, i stedet for infusioner, der ligger i dagevis. Der medfølger tre forskellige mundstykker - et lige, et tulipanformet og et stjerneformet - og en piberenser. Den fås i hele, halve og kvart liters størrelser. En anden positiv effekt ved sifonen er, at den forlænger holdbarheden væsentligt på de fleste fødevarer. Det skyldes, at den iltfattige atmosfære i sifonen gør livet svært for de fleste mikroorganismer. Derudover er trykbeholderen umulig at forurene med nye bakterier udefra. Klik her for at se flere opskrifter https://youtu.be/uK2T9WxjUvc
  • Levering og fragt
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk