Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Salt, socker och vinäger av Olle T Cellton

245 kr.
1355-12304
 
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 0 stk.
  • Butik Stockholm 0 stk.
  • Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • I KitchenLab kan vi godt lide Olle Cellton. Vi er glade for, at der findes kokke, som uden at skamme sig lader viden og kvalitet gennemsyre alt, hvad de gør, kokke som ikke lever for tv-berømmelse, men prioriterer det kulturelle udtryk, som gastronomi er. Olle ved, hvad han gør, og det ses på hver eneste side i denne bog.

      Sådan beskriver Olle den filosofi, der har ført til bogen: "Når jeg bliver spurgt, hvad der kendetegner min madlavning, plejer jeg at sige, at jeg laver mad, som de fleste godt kunne lave derhjemme - men ikke gør. Min mad afhænger af ting, vi har lavet måneder i forvejen. Nogle gange år i forvejen. Vi opbygger et spisekammer, der giver os flere valgmuligheder i fremtiden, for det meste uden at have en anelse om, hvad det skal bruges til. Mad, der er bedst efter et år eller mere, når alle årstiderne er blevet udnyttet.

      For mig som kok er det blevet helt naturligt at lave pickles, terriner og syltetøj. Det er en af de vigtigste dele af min madlavning. Restaurant PatéPaté i København ville ikke have været så stor en succes, hvis vi ikke havde lavet vores berømte patéer og terriner, på 19 Glas i Den Gamle By havde jeg krukker med forskellige pickles og syltetøj overalt i kælderkøkkenet, og det første, jeg gjorde, da jeg startede på Restaurant Niklas, var at salte citroner og lave gelé af sæsonens sidste vilde æbler.

      At sylte mad med salt, sukker og eddike (og eddike) følger gamle metoder og traditioner. Det er blevet gjort over hele verden som et middel til at overleve. Med nutidens udstyr behøver vi ikke altid at følge konserveringslovene til punkt og prikke, men kan gøre det, vi synes er bedst."

      "Inspirerende og brugbar kogebog."
      Gourmet

      "En perfekt bog for dem, der vil lære mere."
      Svenska Dagbladet

      "Alt virker utroligt godt!"
      Allt om Mat

      Olle T Cellton er vokset op i Malmø og begyndte tidligt at arbejde på restaurant. Efter at have afsluttet restaurantskolen har han arbejdet i Malmø, Edinburgh, London, København, San Francisco og er nu køkkenchef på Niklas Ekstedts restaurant Niklas i Stockholm. Hans internationale erfaring har givet ham en karakteristisk stil og et bredt madlavningsperspektiv med en solid viden om køkkenhåndværk. Olles kærlighed til konservering af alle slags er tydelig både på hans menu på Niklas og i hans spisekammer hjemme i Västerhaninge.

      Sprog: Svensk
  • Levering og fragt
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk