Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Tools for Food - Corinne Mynatt

214 kr.
1987-26123
 
Læg i indkøbsvognen
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 1 stk.
  • Butik Stockholm 1 stk.
  • Butik Malmö 1 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • Denne bog føles måske intern for personalet i KitchenLab, men hvis du er langt fra vores butikker eller bare ikke gider høre os ævle om de ting, vi elsker, kan du nu læse den hjemme hos dig selv. Tools For Food udforsker historien om 250 af vores mest elskede og spændende køkkenredskaber, og hvordan de har ændret den måde, vi spiser og lever på. Fra mongolske ildpotter fra det 12. århundrede til kinesiske sakse fra det 17. århundrede, fra elskede Tupperware-madbeholdere til den ikoniske semi-funktionelle Alessi-citronpresser. Bogen indeholder masser af populære gadgets såvel som det, forlaget klassificerer som mindre kendte ting (selvfølgelig er alt i enhver KitchenLab-medarbejders hjem!). Fra primitive redskaber til avancerede ting skabt af mærker som Le Creuset, Joseph Joseph, IKEA, Tala, Rosti, Pyrex, Oxo Good Grips, Droog, Staub og mange flere. Læseren vil blive taget med på en rejse rundt i verden og udforske, hvordan og hvad vi laver, har ændret sig gennem århundrederne og viser ligheder og mangfoldighed på tværs af tider og kulturer. Fra basale forsyninger til designobjekter ledsages hvert billede af en tekst, der beskriver genstandens oprindelse samt ekstremt interessante fakta om dens forhold mellem kultur og madlavning.


      Vægt: 1,3 kg
      Mål: 20 × 3,0 × 24 cm
      Format: Hardback
      Sider: 304
      Sprog: Engelsk
      ISBN: 9781784884048



      Sprog: engelsk
  • Levering og fragt
    • Leverings artikelnummer: HG1073 EAN: 9781784884048
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk