Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Pizza Napoletana av Besmir Balaj & Ville Ilola

261 kr.
1355-15908
 
Læg i indkøbsvognen
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 0 stk.
  • Butik Stockholm 0 stk.
  • Butik Malmö 4 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • Da vi gjorde vores første forsøg på at lave pizza napoletana i vores egen ovn på Ville for ni år siden, havde vi ingen anelse om, hvor langt denne passion ville føre os; alle de pizzaer, vi har lavet, alle de ovne, vi har bygget, alle rejserne til Napoli. Det hele kommer fra én ting - jagten på den perfekte pizza napoletana. Vi har prioriteret præcis alt det fra, som ikke gør vores pizza bedre.

      I bund og grund handler pizza napoletana om to vigtige ting: dejen og tilberedningen i ovnen. Vores ambition er en perfekt dej. Det eneste, vi vidste, da vi startede, var, at vi skulle bruge vand, salt, gær og mel. Vi har prøvet og testet os frem til det punkt, hvor vi er i dag. Udover en god dej har du brug for høj temperatur, og vi har testet alt fra almindelige hjemmeovne til ægte napolitanske brændefyrede ovne. Vores ambition med denne bog er, at dit blodtryk ikke behøver at være lige så højt som vores, men vi håber at give dig alle de svar, som vi har arbejdet så hårdt for. Og hvis to almindelige fyre, der knap nok kunne koge en kartoffel, kan gøre det, så kan du også.

      Pizza Napoletana giver dig de opskrifter og de 18 pizzaopskrifter, du skal bruge for at spise rigtig god apolitansk pizza. Bogen består af et udførligt teknisk afsnit med en konkret gennemgang af, hvordan du opnår en optimal dej og forhold med udgangspunkt i din ovn eller brændeovn. Du får også information og fakta om, hvad der egentlig sker med dejen, hvordan varmen påvirker pizzaen, når du bager den og andre bagvedliggende faktorer.

      Ville Ilola og Besmir Balaj har dedikeret de sidste ni år til napolitansk pizza. I foråret 2014 åbnede de pizzeriaet Lilla Napoli på en forladt parkeringsplads i Falkenberg. Indtil da havde Ville arbejdet med at installere solafskærmning og Besmir med at lægge fliser. Hver dag efter arbejde mødtes de for at bage pizza, eksperimentere med dej, lave deres egen mozzarella og tage på regelmæssige research-ture til Napoli. Gennem konstruktiv dialog finder de hele tiden på nye og bedre løsninger.

      Sprog: Svensk
  • Levering og fragt
    • Leverings artikelnummer: 9789127148178 EAN: 9789127148178
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk