Noma - Time and Place in Nordic Cuisine - Rene Redzepi
Lagerstatus
- Web-lagerstatus 4 stk.
- Butik Stockholm 4 stk.
- Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200


-
Information
-
"Den er tilbage - Noma-bogen. Den rigtige Noma-bog! Den originale!
Efter mange år med totalt udsolgt har vi nu endelig en ny udgave af bogen fra restauranten, der ændrede alt og gjorde nordisk mad til verdens førende og mest fremsynede.
I bogen Noma følger vi René Redzepi - den banebrydende kok, der satte nordisk gastronomi på verdenskortet. Hans restaurant af samme navn er blevet hyldet verden over, bl.a. er den blevet kåret til verdens bedste restaurant flere gange og har fået tre stjerner i Michelin-guiden.
Med rod i det nordiske landskab kombinerer Redzepi sin urokkelige kreativitet og sit håndværk med et dybt kendskab til årstidens og de lokale råvarer. På Noma er retter som ""Den nypløjede kartoffelmark"" eller ""Snemanden fra Jukkasjärvi"" visuelt slående, smagsmæssigt kompromisløse og altid tro mod stedets identitet.
Her får du et unikt indblik i filosofien bag Noma. Du følger jagten på det reneste vand fra Grønland, hestemuslinger fra Færøerne og urter plukket direkte fra markerne ved siden af restauranten. Du lærer Redzepis tanker om sæsonbestemthed, bæredygtighed og den kulturelle betydning af at genskabe forbindelsen til det sted, vi spiser fra.
Bogen indeholder over 90 opskrifter - den mest omfattende samling fra Noma, der er udgivet til dato - samt nyskabte fotografier, der fanger restaurantens atmosfære og det nordiske miljø.
Format: Indbundet
Størrelse: 29 cm x 25 cm
Sideantal: 368
Udgiver: Phaidon
ISBN: 9780714859033
Sprog: Engelsk"
-
-
Levering og fragt
-
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For at kunne afgive en anmeldelse skal du logge ind på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.