Japan - A Culinary Travel Diary - Clémence Leleu & Anna Shoji
Lagerstatus
- Web-lagerstatus 0 stk.
- Butik Stockholm 0 stk.
- Butik Malmö 4 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200


-
Information
-
Denne bog kombinerer rejseskildringer, kulturhistorie og opskrifter i et ambitiøst værk, der guider læseren gennem de forskellige regioner i Japan: Tokyo, Kansai, Kyushu, Hokkaido og Okinawa. Hvert kapitel fokuserer på et geografisk område og udforsker lokale specialiteter, madkultur og traditioner med opskrifter, der er tilpasset vestlige køkkener.
Inkluderer dybdegående dækning af dashi, japanske søde sager, bento-kassens symbolik, Osakas gademad og Kyotos Nishiki-marked - samt indsigt i den oprindelige Ainu-kulturs forhold til mad og natur.
60 opskrifter til hjemmekøkkenet, tilpasset europæiske og amerikanske ingredienser
Sprog: Engelsk
Størrelse: 22 × 30 cm, softcover
Vægt: 1,5 kg
ISBN: 9783791393001
Udgivet af Prestel, 2025
Forfatter: Clémence Leleu og Anna Shoji
Bogen er trykt i japansk stil på ubestrøget kunstpapir og produceret med fokus på form og funktion. En inspirerende titel for dem, der ønsker at forstå den kulturelle kontekst bag japansk mad - ikke bare lave den.
-
-
Levering og fragt
-
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For at kunne afgive en anmeldelse skal du logge ind på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.