Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Japan - A Culinary Travel Diary - Clémence Leleu & Anna Shoji

358 kr.
1987-32728
 
Læg i indkøbsvognen
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 0 stk.
  • Butik Stockholm 0 stk.
  • Butik Malmö 4 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • Denne bog kombinerer rejseskildringer, kulturhistorie og opskrifter i et ambitiøst værk, der guider læseren gennem de forskellige regioner i Japan: Tokyo, Kansai, Kyushu, Hokkaido og Okinawa. Hvert kapitel fokuserer på et geografisk område og udforsker lokale specialiteter, madkultur og traditioner med opskrifter, der er tilpasset vestlige køkkener.

      Inkluderer dybdegående dækning af dashi, japanske søde sager, bento-kassens symbolik, Osakas gademad og Kyotos Nishiki-marked - samt indsigt i den oprindelige Ainu-kulturs forhold til mad og natur.

      60 opskrifter til hjemmekøkkenet, tilpasset europæiske og amerikanske ingredienser

      Sprog: Engelsk
      Størrelse: 22 × 30 cm, softcover
      Vægt: 1,5 kg
      ISBN: 9783791393001
      Udgivet af Prestel, 2025
      Forfatter: Clémence Leleu og Anna Shoji

      Bogen er trykt i japansk stil på ubestrøget kunstpapir og produceret med fokus på form og funktion. En inspirerende titel for dem, der ønsker at forstå den kulturelle kontekst bag japansk mad - ikke bare lave den.
  • Levering og fragt
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk