Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Halo-halo: Det filippinska köket - Joel Åhlin, Lennart Weibull

235 kr.
1355-32741
 
Læg i indkøbsvognen
Lagerstatus
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • Det filippinske køkken er utroligt mangfoldigt og spændende med stærke lokale traditioner og tropiske ingredienser, der møder påvirkninger fra hele verden. Øens farverige historie kombineret med dens geografiske placering har skabt noget helt unikt. Resultatet er sødt, salt, surt og krydret - simpelthen uimodståeligt. Det kan være en ikonisk adobo, mørk, simrende og blank, med syre og umami skruet helt op, eller en halo-halo, desserternes skøre og supersøde påfugl, der ikke ligner noget andet.
      Vi kunne sige, at dette er vores hyldest til filippinsk mad, men det ville ikke være hele sandheden. Det er i virkeligheden en hyldest til vores mødre, dem, der forlod deres hjemland for kærligheden og for Sverige. Og måske en hilsen til vores yngre jeg, de brunøjede drenge, som voksede op her, men som ikke så ud som alle andre.
      Joel Åhlin har ud over international kulinarisk erfaring været aktiv i Stockholm i næsten 20 år som bl.a. kok på Tjoget og medstifter af Agrikultur og Bar Agrikultur - med en stjerne og Bib Gourmand i Guide Michelin.
      Lennart Weibull er en af Sveriges bedste madfotografer og har lavet flere kogebøger i Sverige - men også internationalt for bl.a. Martha Stewart og Bon Appétit i USA.

      Sideantal: 173
      Udgivelsesår: 2025
      Format: Hardcover
      Sprog: Svensk
      ISBN: 9789127190139
  • Levering og fragt
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk