Halo-halo: Det filippinska köket - Joel Åhlin, Lennart Weibull
Lagerstatus
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200


-
Information
-
Det filippinske køkken er utroligt mangfoldigt og spændende med stærke lokale traditioner og tropiske ingredienser, der møder påvirkninger fra hele verden. Øens farverige historie kombineret med dens geografiske placering har skabt noget helt unikt. Resultatet er sødt, salt, surt og krydret - simpelthen uimodståeligt. Det kan være en ikonisk adobo, mørk, simrende og blank, med syre og umami skruet helt op, eller en halo-halo, desserternes skøre og supersøde påfugl, der ikke ligner noget andet.
Vi kunne sige, at dette er vores hyldest til filippinsk mad, men det ville ikke være hele sandheden. Det er i virkeligheden en hyldest til vores mødre, dem, der forlod deres hjemland for kærligheden og for Sverige. Og måske en hilsen til vores yngre jeg, de brunøjede drenge, som voksede op her, men som ikke så ud som alle andre.
Joel Åhlin har ud over international kulinarisk erfaring været aktiv i Stockholm i næsten 20 år som bl.a. kok på Tjoget og medstifter af Agrikultur og Bar Agrikultur - med en stjerne og Bib Gourmand i Guide Michelin.
Lennart Weibull er en af Sveriges bedste madfotografer og har lavet flere kogebøger i Sverige - men også internationalt for bl.a. Martha Stewart og Bon Appétit i USA.
Sideantal: 173
Udgivelsesår: 2025
Format: Hardcover
Sprog: Svensk
ISBN: 9789127190139
-
-
Levering og fragt
-
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For at kunne afgive en anmeldelse skal du logge ind på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.