Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Vegetables from an Italian Garden

262 kr.
  • Vegetarisk kokbok från Phaidon
  • Går igenom det italienska kökets grödor efter säsong
  • Över 350 recept
  • Skriven på engelska
1399-23627
 
Læg i indkøbsvognen
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 2 stk.
  • Butik Stockholm 2 stk.
  • Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • Der er nok ikke noget køkken i verden, der har et så mangfoldigt udvalg af grøntsager og sæsonbetonede retter som det italienske. Denne bog indeholder over 350 autentiske italienske opskrifter baseret på grøntsager fra haven.

       

      Den er organiseret efter sæson, og hvert kapitel har en grøntsagsdagbog og et sæt opskrifter. Hver post i journalen forklarer grøntsagernes karakteristika, deres sæsonbestemte egenskaber og profil, samt variationer, opbevaring og tilberedning - alt hvad du behøver at vide for at maksimere deres smag, ernæring og potentiale. Hundredvis af opskrifter spænder fra enkle retter som Crema Fredda di Cetrioli en kold agurkesuppe og en perfekt sommerlig forret til Torta di Cavolfiore en blomkålstærte, der egner sig bedst til en kølig onsdag i oktober.

       

      Bogen indeholder også en madlavningskalender for de italienske sæsoner og høsttidspunkter og guider dig på pædagogisk vis, hvis du som Ulf Lundell drømmer om at droppe det hele og etablere en selvforsynende husholdning i Toscana. Med andre ord er dette en perfekt guide til et langsigtet forhold til grøntsager for enhver italofil eller foodie!

       

      Sprog: Engelsk
      Format: Hardcover
      Antal sider: 432
      Billeder: 150
      ISBN: 9780714860800

      Sprog: engelsk
  • Levering og fragt
    • Leverings artikelnummer: 9780714861173 EAN: 9780714860800
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk