Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

The Gluten-Free Cookbook - Cristian Broglia

392 kr.
1987-25369
 
Læg i indkøbsvognen
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 0 stk.
  • Butik Stockholm 0 stk.
  • Butik Malmö 2 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • En af de hurtigst voksende kostbevægelser har endelig fået sin første solide guide til at nyde hundredvis af naturligt glutenfri opskrifter fra hele verden. Denne bog beviser, at det at spise glutenfrit aldrig behøver at begrænse dig med hensyn til smag eller kulinarisk nysgerrighed. Med 350 naturligt glutenfri opskrifter fra alverdens madkulturer bringer The Gluten-Free Cookbook eksotiske steder til dit køkken uden risiko for allergiske reaktioner. Bogen indeholder hverdagsretter fra mere end 80 lande - og fremviser en række opskrifter, der er naturligt glutenfri i stedet for at være afhængige af ingrediensudskiftninger. Fra morgenmad til aftensmad og dessert (og endda nogle snacks) er der opskrifter, der er nemme at bruge på alle tidspunkter af dagen, hvilket gør dette til en tung ressource og reference på hylden. Det gør det nemt at udvide sit kulinariske repertoire, uanset om man er på en glutenfri diæt eller bare gerne vil eksperimentere med glutenfri retter på menuen. Opskrifterne omfatter hits som stuvede hestebønner (Egypten), sommerruller (Vietnam), ærte- og skinkesuppe (Storbritannien), rejer og gryn (USA), bøf med chimichurri-sauce (Argentina), bibimbap (Korea), pavlova (Australien) og vaniljeflan (Mexico).


      Vægt: 1,6 kg
      Dimensioner: 19 × 3,8 × 28 cm
      Format: Hardback
      Antal sider: 432
      Sprog: Engelsk
      ISBN: 9781838663131



      Sprog: engelsk
  • Levering og fragt
    • Leverings artikelnummer: PH1196 EAN: 9781838663131
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk