Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Chef Kit, molekylær gastronomi - The Kitchen Lab

575 kr.
  • Sfærificering og omvendt sfærificering
  • Kaviarperler af frugtjuice
  • Væskefyldte sfærer
  • n
1429-12596
 
Læg i indkøbsvognen
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 5 stk.
  • Butik Stockholm 5 stk.
  • Butik Malmö 3 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • Bor du i Stockholm? Gå ikke glip af vores populære kursus i molekylær gastronomi (som også omfatter et chef kit)! Om Chef Kit fra Special Ingredients Chef Kit er et relativt komplet startsæt med de nødvendige redskaber og ingredienser, du har brug for for at komme i gang med molekylær madlavning og lære teknikkerne bag den. Med disse kan du lave utallige fantasifulde, grænsesøgende, lækre og anderledes retter. Opskrifterne og teknikkerne er udviklet af den prisbelønnede moderne kok Eddie Sheperd. Sættet er velegnet til både nybegyndere og de mere erfarne i den molekylære gastronomis verden. Du lærer ikke kun, hvordan du gør, men også hvorfor det fungerer som det gør. Med dette udgangspunkt kan du prøve nye ting og udvikle dine egne retter. I den moderne madlavning har du utroligt frie hænder, og dine muligheder for at bryde grænser og skabe uventede retter er næsten uendelige. Nogle af de ting, du kan gøre: - Sfærificering og omvendt sfærificering - Kaviarperler af frugtsaft - Sfærer fyldt med væske - Omdanne væsker til stabile mousser og skum - Lær at få bedre kontrol over konsistensen og substansen af den mad, du tilbereder. Indhold: - Natriumalginat 50g - Calciumlaktat 50g - Agar Agar 50g - Xanthangummi 50g - Sojalecithin 50g - Vaniljeekstrakt 10ml Hvis du er mere interesseret - læs mere om hvad hver enkelt ingrediens på den respektive side. Den indeholder også en lille perforeret ske, en digital vægt med en nøjagtighed på 0,1 gram, et sæt måleskeer, en tre meter lang gummislange, en 50 ml sprøjte, ti 3 ml pipetter samt instruktioner, tips og opskrifter (på engelsk). Ud fra de medfølgende opskrifter lærer du at lave bl.a. Æblekaviar, balsamicoeddike-gelé, frossen chokoladeskum, ærtekaviar, citronsorbet, tomatspaghetti, kardemomme- og yoghurtsvamp med mango, kugleformet creme brulée og dekonstrueret tiramisu.
  • Levering og fragt
    • Leverings artikelnummer: 5060341113321 EAN: 5060341113321
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk