Carrageenan Iota er et stabiliseringsmiddel, der kan bruges til at lave elastiske geléer eller glasurer - fantastisk til mousser og toppings på kager og bagværk. Det reagerer med calcium, hvilket gør det velegnet som stabilisator i opskrifter med mejeriprodukter.
Anvendelse
Dosis 0,2 - 2 vægtprocent. Tilsættes væsken og opvarmes under omrøring til mindst 70 grader. Gelen dannes, når blandingen afkøles. pH-opløselighed - 4,5-10.
Indhold: Carrageenan Iota (E407a) Opbevares tørt, køligt og mørkt. Bør ikke spises i sin rene form.
Vi ønsker, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside, derfor bruger vi cookies. Ved at klikke på "Accepter alle" accepterer du lagring af cookies i din browser. For at tilpasse cookieindstillingerne, klik på "Indstillinger".
Cookies Vi bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse og til nedenstående formål. Her kan du vælge at acceptere alle cookies eller tilpasse, hvilke cookies du accepterer. At blokere visse typer cookies kan påvirke din oplevelse af websitet og de tjenester, vi kan tilbyde.
NødvendigeNødvendige cookies aktiverer grundlæggende funktioner, der sikrer, at webstedet fungerer sikkert og korrekt. Derfor kan de ikke deaktiveres. Disse cookies håndterer blandt andet sidenavigation, næste trin i købsprocessen og logget ind-tilstand.
Analyse og statistikDisse cookies giver os oplysninger om, hvordan brugeroplevelsen af vores websted fungerer, og gør det muligt for os at arbejde på forbedringer af brugervenlighed, kundeservice og andre lignende funktioner.
PersonliggørelsePersonaliseringscookies bruges til at tilpasse din oplevelse af webstedet i henhold til dine præferencer, købshistorik og browserhistorik. Det giver dig mere relevante tilbud og en bedre brugeroplevelse.
Markedsføring og promoveringMarketingcookies bruges til annoncering, hvor vi med hjælp fra vores partnere kan kommunikere den type tilbud, som vi anser for at være mest relevante for dig og dine præferencer.