Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger
Saltsten
At tilberede et stykke entrecôte eller laks på en saltsten er en smagsoplevelse kaldet duga. En saltsten kan bruges både kold og varm og holder godt på temperaturen i cirka 20 minutter. Så du kan også lave en dessert med saltkaramelis, der ikke smelter. Saltstenen har desuden en naturlig non-stick overflade, der gør den til en fornøjelse at lave mad på. Her finder du vores udvalg af saltsten.
Vi ønsker, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside, derfor bruger vi cookies. Ved at klikke på "Accepter alle" accepterer du lagring af cookies i din browser. For at tilpasse cookieindstillingerne, klik på "Indstillinger".
Cookies Vi bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse og til nedenstående formål. Her kan du vælge at acceptere alle cookies eller tilpasse, hvilke cookies du accepterer. At blokere visse typer cookies kan påvirke din oplevelse af websitet og de tjenester, vi kan tilbyde.
NødvendigeNødvendige cookies aktiverer grundlæggende funktioner, der sikrer, at webstedet fungerer sikkert og korrekt. Derfor kan de ikke deaktiveres. Disse cookies håndterer blandt andet sidenavigation, næste trin i købsprocessen og logget ind-tilstand.
Analyse og statistikDisse cookies giver os oplysninger om, hvordan brugeroplevelsen af vores websted fungerer, og gør det muligt for os at arbejde på forbedringer af brugervenlighed, kundeservice og andre lignende funktioner.
PersonliggørelsePersonaliseringscookies bruges til at tilpasse din oplevelse af webstedet i henhold til dine præferencer, købshistorik og browserhistorik. Det giver dig mere relevante tilbud og en bedre brugeroplevelse.
Markedsføring og promoveringMarketingcookies bruges til annoncering, hvor vi med hjælp fra vores partnere kan kommunikere den type tilbud, som vi anser for at være mest relevante for dig og dine præferencer.