Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Saltsten, Himalaya 30x20x3 cm - Satake

481 kr.
1070-13389
 
Læg i indkøbsvognen
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 0 stk.
  • Butik Stockholm 0 stk.
  • Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • Denne lyserøde saltsten stammer fra hjertet af Himalaya. Den består af 100 % naturligt krystalsalt fra over 180 millioner år siden. Stenen er helt naturlig og uden kemikalier eller andre tilsætningsstoffer. Himalaya-saltstenen giver dine retter et lækkert "saltet touch"! Desuden bruger du mindre salt, end når du selv krydrer måltidet. Der er flere forskellige måder at bruge saltstenen på, til enhver tempereret servering eller madlavning.


      Madlavning med saltstenen
      En opvarmet saltsten kan bruges ved spisebordet til at tilberede små stykker fisk eller kød. Til større stykker kan saltstenen bruges direkte i eller på varmekilden.
      Saltstenen kan opvarmes på forskellige måder og holder temperaturen i ca. 20 minutter.


        • BBQ/gasgrill
          Start opvarmningen af saltstenen med en lav temperatur. Efter 30 minutter kan varmen øges, og efter ca. 45 minutter er stenen klar til brug.

      • Ovn
        Saltstenen kan også bruges i ovnen, men den må ikke forvarmes, da der er risiko for, at saltstenen revner. Øg varmen til 60°C, og øg derefter temperaturen hvert 20. minut i 1 time. Max temp: 180°C.


      Kølesaltsten
      Sæt saltstenen i fryseren, og efter ca. 30 minutter er den klar til at blive serveret på carpaccio, sushi eller sashimi. Kolde desserter kan også serveres på en afkølet saltsten.

      Pleje
      Når saltstenen er afkølet, skylles og tørres den grundigt. På grund af saltets antibakterielle egenskaber er det ikke nødvendigt med rengøringsmiddel. For meget vand får stenen til at slå revner, og den må derfor aldrig komme i opvaskemaskinen. Lad saltstenen tørre grundigt før næste brug (ca. 24 timer). Ekstra information: Salt smelter ved 800°C.

      Tips
      Lav din egen gravlax! Pres laksefileten med sukker og dild mellem to saltsten, pak den ind i papir og opbevar den koldt i 1-3 dage.
      - Steg æg og bacon ved bordet!
      - Glem ikke saltstenen, når du præsenterer dine lækre desserter! Bavarois, is og sorbet med et lille salt strejf. Dine gæster vil elske det!
  • Levering og fragt
    • Leverings artikelnummer: SSH30 EAN: 8966000029705
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk