Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Slibesten

Mange mennesker ser slibesten og tror, at det er alt for svært at bruge derhjemme - det kræver fem års uddannelse hos en gammel japaner for overhovedet at kigge på en, ikke sandt? Spøg til side, det er virkelig så svært. Faktisk er det ret nemt selv at få gode resultater, selvom det virkelig er en kunst, der kan mestres. Hvis du bare ved, hvordan du skal gribe det an, kan du holde dine knive i meget bedre stand end ellers. På YouTube er der masser af gode beskrivelser af, hvordan man gør. Hos os finder du slibesten af god kvalitet og med ruhed lige fra 24 korn (til slibning af slibesten) til 13.000 korn (for en utrolig velpoleret overflade). Korn er navnet på antallet af korn pr. kubikcentimeter. Til rigtig slidte knive bør du bruge sten mellem korn 120 og 240 korn, til normalt slid er sten mellem 700 og 1.200 tilstrækkeligt, og for en god finish anbefaler vi en sten mellem 3.000 og 8.000.
Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk