This charcoal is made from the wood of the Quebracho tree (white holm oak), which grows in Paraguay, South America. Its unique qualities make it stand out compared to European charcoal:
Long burning time – lasts significantly longer than regular charcoal.
Neutral, mild smoke flavor – preserves the natural taste of your food.
Large pieces (50–200 mm) – ensure steady heat and strong embers.
Reusable – once you’re done grilling, simply extinguish the charcoal by closing the lid and shutting off the airflow. Next time, just relight it.
Vi ønsker, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside, derfor bruger vi cookies. Ved at klikke på "Accepter alle" accepterer du lagring af cookies i din browser. For at tilpasse cookieindstillingerne, klik på "Indstillinger".
Cookies Vi bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse og til nedenstående formål. Her kan du vælge at acceptere alle cookies eller tilpasse, hvilke cookies du accepterer. At blokere visse typer cookies kan påvirke din oplevelse af websitet og de tjenester, vi kan tilbyde.
NødvendigeNødvendige cookies aktiverer grundlæggende funktioner, der sikrer, at webstedet fungerer sikkert og korrekt. Derfor kan de ikke deaktiveres. Disse cookies håndterer blandt andet sidenavigation, næste trin i købsprocessen og logget ind-tilstand.
Analyse og statistikDisse cookies giver os oplysninger om, hvordan brugeroplevelsen af vores websted fungerer, og gør det muligt for os at arbejde på forbedringer af brugervenlighed, kundeservice og andre lignende funktioner.
PersonliggørelsePersonaliseringscookies bruges til at tilpasse din oplevelse af webstedet i henhold til dine præferencer, købshistorik og browserhistorik. Det giver dig mere relevante tilbud og en bedre brugeroplevelse.
Markedsføring og promoveringMarketingcookies bruges til annoncering, hvor vi med hjælp fra vores partnere kan kommunikere den type tilbud, som vi anser for at være mest relevante for dig og dine præferencer.