Videnskabs- og kogebog - Michael Brenner
Lagerstatus
- Web-lagerstatus 0 stk.
- Butik Stockholm 0 stk.
- Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
GRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKK30 DAGES ÅBENT KØB
-
Information
-
De spektakulære kulinariske kreationer i det moderne køkken er genstand for utallige artikler og Instagram-feeds. Men for en videnskabsmand er de også perfekte pædagogiske udforskninger af de grundlæggende videnskabelige principper for madlavning. I Science and Cooking bringer Harvard-professorerne Michael Brenner, Pia Soerensen og David Weitz klasseværelset til dit køkken for at undervise i den fysik og kemi, der ligger til grund for hver eneste opskrift. Science and Cooking besvarer spørgsmål som, hvorfor vi ælter brød, hvad der bestemmer den temperatur, vi steger en bøf ved, eller hvor lang tid vores chocolate chip cookies skal have i ovnen, gennem fascinerende lektioner, der spænder fra betydningen af tryk og kogepunkter i pekannøddepraliné til mikrober i din kaffe. Med smukke farveillustrationer og opskrifter, praktiske eksperimenter og engagerende introduktioner fra de verdenskendte kokke Ferran Adria og Jose Andres vil Science and Cooking ændre den måde, læserne tilgår begge emner på - i deres køkkener og andre steder.
Sprog: engelsk
-
-
Levering og fragt
-
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For at kunne afgive en anmeldelse skal du logge ind på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.