Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Uteköket - Mauritz Larsson Stormgaard

236 kr.
1355-23541
 
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 0 stk.
  • Butik Stockholm 0 stk.
  • Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information




    • Uteköket er en ny titel af Mauritz Larsson Stormgaard, som handler om alle aspekter af et udekøkken. Uanset om det er madlavning på grillen, over åben ild, i en grube, træovn eller trækulsstegning, er det hele dækket. Der er et stort udvalg af opskrifter og fine billeder af Simon Bajada.

       

       

      Det skriver forlaget:

      Med kun ild, gløder og røg kan du skabe smagsoplevelser i et rustikt udekøkken, som næppe selv det mest skinnende, højteknologiske køkken kan matche. Uden adgang til moderne udstyr som dampovne og induktionskogeplader viser det sig, at ild, glødebede, kogekar og langsom røgning kan få råvarernes unikke kvaliteter frem.

      Mauritz Larsson Stormgaard viser i bogen, hvordan man langsomt kan grille grøntsager hele, ryge blommer, flødegrillet mangold, glødebagt aubergine og hurtigt tilberede lammehjerter direkte over ilden. Han laver mad i jorden, bruger rustikke brændekomfurer til fladbrød og langtidsstegte gryderetter og kold- og varmrøger i en hjemmelavet røgeovn. Madlavningen kan foregå langsomt eller hurtigt, ved høj eller lav varme og i forskellige afstande fra bålet. Hvad der kan ses som begrænsninger, åbner i stedet op for en helt ny måde at lave mad på for dem, der kan lide udendørs madlavning.

      Som grøntsagsdyrker og kok følger Mauritz naturligt planternes cyklus og laver kreative retter med det, der er bedst i øjeblikket. Bogens ca. 60 opskrifter omfatter også dyrkningstricks, sæsonbetonede ideer og tips om passende tilbehør.





      Mauritz Larsson Stormgaard


      Mauritz Larsson Stormgaard er kok og gartner, og sammen med sin kone Agnes driver han køkkenhaven Karshamra og Restaurant Farm i Frihamnen i Stockholm - et cirkulært samarbejde mellem haven, restauranten og et af Sveriges førende håndværksbryggerier.




      Format: Hardcover

      Sprog: Svenska

      Antal sider: 203

      Udgivelsesdato: 2020-04-24

      Udgiver: Natur och Kultur

      Mål: 255 x 176 x 28 mm

      Vægt: 914 g
      ISBN: 9789127166257




      Sprog: Svensk
  • Levering og fragt
    • Leverings artikelnummer: 9789127166257 EAN: 9789127166257
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk