-
Information
-
En herlig samling af spændende, eksotiske retter at dele ved bordet med opskrifter fra hele Mellemøsten.
Bogen indeholder over 135 opskrifter og udforsker regionale forskelle i den mellemøstlige madkultur. Med opskrifter fra Libanon, Iran, Tyrkiet og Syrien og en bred vifte af vegetar-, fiske- og kødopskrifter giver denne bog dig alt, hvad du behøver til en rigtig mezefest! Ud over opskrifterne finder du menuforslag og en ordliste over alle de fødevarer og udtryk, der indgår. Ristet blomkål med tahin, røget paprika med pistacie og granatæblekage er alle med i en bog, der er fuld af traditionelle og moderne fortolkninger af en ældgammel tradition for at dele mad ved bordet.
Fra Salma Hage finder du også The Lebanese Kitchen og den James Beard Award-vindende The Middle Eastern Vegetarian Cookbook, begge udgivet af Phaidon.
Format: Indbundet
Størrelse: 246 x 189 mm
Antal sider: 272
Antal billeder: 110
ISBN: 9780714876856
Sprog: Engelsk
Sprog: engelsk
-
-
Levering og fragt
-
Leverings artikelnummer: 9780714876856 EAN: 9780714876856
-
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For at kunne afgive en anmeldelse skal du logge ind på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.