Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Svensk sprit: Groggar, bål & cocktails - Emil Åreng

235 kr.
1355-32745
 
Læg i indkøbsvognen
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 8 stk.
  • Butik Stockholm 8 stk.
  • Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • "Sverige har formået at blive et spiritusland at regne med, og både store og små svenske destillerier er nu i det internationale søgelys. I denne bog tager Emil Åreng, en af landets bedste bartendere, på en rejse rundt i landet for at blande klassiske cocktails, stive grogs og helt nye drinks udelukkende med svensk spiritus og ingredienser.
      ""I de sidste 15 år har vi bartendere i Sverige lavet klassiske cocktails fra bunden, mens vi har rejst rundt i verden for at finde ny spiritus, nye teknikker og anderledes ingredienser for at give gæsterne nye oplevelser - men har vi virkelig givet Sverige en chance?"" spørger Emil, som driver Facit bar i Umeå og udelukkende arbejder i Sverige.
      Følg med til de bedste svenske destillerier, og fordyb dig i nye måder at blande cocktails på med nøgleord som sprød & rodet, sur & frisk, sød, punch og drinks med lidt alkohol. Lær de rigtige greb og teknikker, som du ikke kan leve uden, og få tips til smarte genveje - så du kan mikse gode drinks derhjemme uden at skulle købe en hel bar.
      Emil Åreng er en prisbelønnet bartender med 20 års erfaring. Han er drinksredaktør på Café, har startet den legendariske bar Open/Closed, været kreativ direktør for Cadier Bar på Grand Hotel i Stockholm og har senest grundlagt Facit Bar i Umeå.

      Sideantal: 144
      Udgivelsesår: 2025
      Format: Indbundet
      Sprog: Svensk
      ISBN: 9789127186880"
  • Levering og fragt
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk