Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Stabilisator til is - The Kitchen Lab

1429-12696
Vægt:
100 g
100 g 250 g 500 g
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 0 stk.
  • Butik Stockholm 0 stk.
  • Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • Om Ice Cream Stabiliser

      Dette produkt er specielt udviklet til at stabilisere og forbedre konsistensen af is - også kendt som ispulver. Det kan bruges til alle typer tilberedning, når fedtindholdet er mellem 4% og 14%. Isen bliver glattere, mere cremet og lettere at øse op. Den smelter langsommere, og holdbarheden af isen er længere - op til 24 måneder. Tilsætning af dette øger isens volumen og reducerer dannelsen af iskrystaller.
      Anvendelse

      Tilsæt 0,35 - 0,55 vægtprocent stabilisator til isingredienserne. Start med at blande det med sukker, og opløs derefter blandingen i 65-graders mælk eller vand. Køl ned til 4°C, og lav din is som normalt.

      Indhold:
      Frugtkernemel (E410), Mono- og diglycerider af fedtsyrer (E471), Guargummi (E412), Natriumalginat (E401), Agar Agar (E406)
      Opbevares mørkt, køligt og tørt. Kan holde sig i ca. to år.
  • Levering og fragt
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk