Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Spatel - Professional Secrets

184 kr.
1357-14895
 
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 0 stk.
  • Butik Stockholm 0 stk.
  • Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • Hvor meget kan man produktudvikle med en spatel? Rigeligt, viser det sig. Det er et spørgsmål om materiale, funktion og et par skarpe indsigter.
      Tynd - IKKE VÅD

      En tynd og fleksibel spatel med en endnu tyndere ende. Yderkanten er dog let afrundet for at undgå, at stålet bliver så skarpt, at det sætter sig fast eller endda skraber den beskyttende belægning af en godt brugt stålpande.
      STÅL DET ENESTE RIGTIGE

      Kun rustfrit stål tillader denne optimale form. Det vil være både bøjeligt og holdbart og relativt let. (Plast kræver en tykkere konstruktion - og de fleste plasttyper frigiver også kemikalier, når de opvarmes).
      Rigtig hældning at slippe

      PS-spatlen er designet til at hvile på kanten af en standard stegepande. Hældningen er perfekt afbalanceret indad, så alt fedt ender i panden, ikke udenfor. Håndtaget er robust, behageligt at holde om og kan modstå meget varme.
      PROFESSIONELLE TIPS MEDLEMS:


      • Metal er vejen frem.

      • En metalspade kræver en stegeoverflade af metal.

      • Kanten skal være tynd, en balance mellem stabilitet og fleksibilitet.



      Læs mere om stegeskovle.
      PS STEGESKOVL:


      • Perfekt vinkel forhindrer dryp, når den vippes mod en almindelig stegepande.

      • Optimal "skovl" til at komme ind under maden. Tynd kant - men afrundet for at være skånsom mod stegepander.

      • Robust og holdbar


      SPEKIFIKATIONER:


      • 285 mm

      • Boret rustfrit stål

      .
  • Levering og fragt
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk