Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Slagterpapir / Butcher paper - Hardcore Carnivore

392 kr.
1451-23329
 
Læg i indkøbsvognen
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 8 stk.
  • Butik Stockholm 8 stk.
  • Butik Malmö 2 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • Hardcore Carnivore Butcher BBQ-papir

      Dette papir er uvokset, ubestrøget og ubleget, og det er 100 % FDA-godkendt. HC-logoet er trykt med fødevaresikkert blæk.
      Tip: Det fedtede papir er perfekt at genbruge som optænding.
      Papirrullens størrelse: 45 cm x 38 m

      Slagterpapir er et must for enhver ambitiøs griller. Pak ribben, bryst, entrecote eller kylling ind for at beskytte dit protein mod at blive tørt under tilberedningen, eller når det hviler, efter at det er taget af grillen/ovnen.

      I modsætning til folie tillader det porøse papir luft at cirkulere igennem, så kødets "bark" bevares. En anden fordel i forhold til folie er, at slagterpapiret ikke koncentrerer varmen og derfor ikke risikerer at overtilberede kødet.

      Om Jess Pryles:
      "Australian by birth, Texan by choice", Jess Pryles er en respekteret ekspert i Texas BBQ og konkurrence BBQ. Hun er grundlægger af Australasian Grill Alliance og skaberen af Hardcore Carnivore-serien af rubs. Ud over at holde foredrag ved arrangementer, der er sponsoreret af institutioner som Texas A&M University, American Meat Science Association og Texas Beef Council, optræder hun også i forskellige tv-programmer som Food Network og Today. Hun er også blevet interviewet i publikationer som Parade, Food & Wine og Austin Chronicle, blandt andre. Jess bor og arbejder i Austin, Texas.
  • Levering og fragt
    • Leverings artikelnummer: HC-BBQP EAN: 850005174202
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk