Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Silkegel (E471) - The Kitchen Lab

1429-16715
Vægt:
100 g
100 g 250 g
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 0 stk.
  • Butik Stockholm 0 stk.
  • Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • Om Silk Gel (E471)

      Silk Gel er specielt udviklet til at lette produktionen af is og sorbet. Som navnet antyder, giver tilsætningsstoffet en silkeagtig konsistens til det, du laver. Tilsæt en lille mængde til den opskrift, du normalt bruger. Silk Gel giver simpelthen en bedre tekstur, konsistens og forbedrer også holdbarheden. Det kan også bruges som konsistensforstærker i saucer og piskefløde.
      Anvendelse

      Det fungerer bedst, når det tilsættes varm dej, men fungerer også i kolde deje - forudsat at det blandes i en dråbe varmt vand først. Dosér mellem 3-5 gram pr. liter.

      Indhold: Silkegel (E471)
      Opbevares tørt, køligt og mørkt.

      Opbevares tørt, køligt og mørkt.
  • Levering og fragt
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk