Refraktometer / Sukkermåler 0-85% BRIX - Milwaukee
Lagerstatus
- Web-lagerstatus 2 stk.
- Butik Stockholm 2 stk.
- Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200


Anbefalet tilbehør
-
Information
-
Et refraktometer måler sukkerindholdet ved at måle lysets brydning i en væske. Det er en mere pålidelig måde end f.eks. en baume-måler, der måler densitet, som kan påvirkes af andre faktorer end sukkerindholdet. Dette digitale refraktometer giver en hurtig og nem måling af sukkerindholdet med stor nøjagtighed og hjælper dig med at lave perfekte sorbetbaser til f.eks. en Pacojet, hvis du eksperimenterer med underlige ingredienser, men stadig vil have en god konsistens. En sorbet skal have et sukkerindhold på omkring 20-26% Brix, hvilket betyder, at den samme sukkersirup ikke vil give samme resultat på en litchi som på en kassava. Der er dog forskel på sukker og sødme, hvilket betyder, at du kan lege med andre sukkerarter, som du finder i vores sortiment, så din sorbet ikke bliver alt for syrlig eller kedelig, hvis du ønsker det.
Placer en lille dråbe på glasset, og resultatet vises på det klare display inden for 2 sekunder. Måleren har automatisk temperaturkompensation. Kalibrering sker nemt på samme måde som måling, men brug i stedet destilleret vand, som du finder blandt vores molekylære ingredienser.
Måleområde: 0-85% Brix. Viser 0,1 % Brix. 0-80 ºC. Viser 0,1 ºC.
Nøjagtighed: 0,2 % Brix, 0,3 ºC.
Lyskilde: Gul LED.
Minimum væskevolumen: ca. 100 µl (0,1 ml).
Måletid: 1,5 s.
Automatisk temperaturkompensation (ATC) i området 10-40 ºC.
Batteri: 1 stk. alkalisk 9 V (art.nr.: 98222). Medfølger.
Automatisk slukning efter 3 min.
Mål: 19x10x7 cm.
Vægt: 420 g.
Instruktionsmanual (engelsk) medfølger.
Garanti: 1 år.
-
-
Levering og fragt
-
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For at kunne afgive en anmeldelse skal du logge ind på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.