Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Pastakursus med Pastahantverket, trin 1 (Stockholm)

1317-25407
Dato:
2023-04-01 (10: 00-14: 30)
2023-04-01 (10: 00-14: 30) 2023-09-16 2023-10-07 2023-11-25
Lagerstatus
  • Butik Malmö 0 stk.
  • Butik Stockholm 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • Beliggenhed: KitchenLab Stockholm (Birger Jarlsgatan 106) - testkøkkenet Antal pladser: max 6 deltagere Tilmelding er bindende, købte pladser kan ikke refunderes, men kan overføres til en anden. Du er velkommen til at deltage i et pastakursus, hvor du vil lære den autentiske måde at ælte en rigtig god pastadej på, rulle den i hånden med en italiensk kagerulle (Mattarello) og derefter lave både fyldt og ufyldt pasta. Du vil lave Tortelloni, Fagottini eller Ravioli samt Tagliatelle, Pappardelle, Farfalle, Sorpressini og Garganelli. Sidstnævnte er "nøgne" typer pasta. Vil du lære at lave pasta fra en rigtig Sfoglina? Det unikke ved Pastahantverket er, at du lærer at rulle pasta i hånden. Der anvendes ingen maskiner. Du bruger en såkaldt Mattarello - en italiensk rulle, som bruges til netop dette formål. Det er både nemt og svært. Det nemme er, at du ret hurtigt lærer at rulle i hånden, og kan fortsætte derhjemme. Det svære er, at der er flere teknikker til det. Disse lærer du i løbet af én kursusdag. Om Helena "Pastahantverket" Törnblom "Jeg har startet Pastahantverket, fordi jeg elsker pasta og for at lære den ædle kunst at lave pasta i hånden. Der er meget at lære af pasta; nøjagtigheden, udholdenheden og tålmodigheden. Modet til at prøve igen og igen uden at give op. Der er meget at lære i kunsten at lave pasta – Fatto a mano – helt i hånden."
  • Levering og fragt
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk