Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Ottolenghi Flavor: A Cookbook - Yotam Ottolenghi

432 kr.
1820-23879
 
Læg i indkøbsvognen
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 0 stk.
  • Butik Stockholm 0 stk.
  • Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • New York Times' bestsellerforfatter Plenty har slået sig sammen med Ixta Belfrage fra Ottolenghi Test Kitchen for at afsløre, hvordan smag skabes og forstærkes gennem 100+ superlækre, plantebaserede opskrifter.
      "Dristige, innovative opskrifter ... gør denne bog virkelig spændende."- The New York Times

      Lev dine grøntsager op. I denne banebrydende kogebog tilbyder Yotam Ottolenghi og Ixta Belfrage en tilgang til grøntsager på næste niveau, der opdeler det grundlæggende i madlavning i tre nøgleelementer: proces, parring og produkter. Hvad angår processen, viser Yotam og Ixta, hvordan nemme teknikker som forkullelse og infusion kan ændre den måde, du tænker madlavning på. Opdag, hvordan du åbner op for nye smagsdybder ved at parre grøntsager med sødme, fedt, syre eller chili, og lær at identificere de råvarer, der har en medfødt evne til at få retterne til at stråle.

      Med hovedretter, tilbehør, desserter og et helt spisekammer af "smagsbomber" (hjemmelavede krydderier) er der noget til ethvert måltid, enhver aften i ugen, inklusive sikre hits som fyldte auberginer i karry og kokosnød Dal, krydret champignonlasagne og Romano Pepper Schnitzels. Ottolenghi Flavor er fyldt med retter med lav indsats og stor effekt, der giver pote, og enestående måltider til den afslappede kok og er en revolutionerende tilgang til grøntsagsmadlavning.

      Sprog: engelsk
  • Levering og fragt
    • EAN: 9780399581755
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk