Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Oroshigane, rive af hajskind

612 kr.
2252-33029
 
Læg i indkøbsvognen
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 3 stk.
  • Butik Stockholm 3 stk.
  • Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • "Hvis du nogensinde har revet wasabi på et almindeligt rivejern og tænkt ""det er mest grøn puré med konsistens som nypudsede vægge"", så har du lige oplevet, hvorfor hajskinds-oroshigane findes. Det er nemlig det redskab, som japanske kokke har brugt i århundreder til at forvandle frisk wasabi-rod til en glat, duftende pasta med den helt rigtige mængde bid og blomstrende smag - ikke et revet traume.

      Overfladen er lavet af tørret hajskind, der er limet på en træplade. Det lyder måske mærkeligt, men den mikroskopiske tandstruktur i hajskindet er perfekt til fint at sprede wasabi uden at knuse cellerne. Resultatet er en cremet, næsten pisket konsistens, som frigiver smagsstofferne gradvist i stedet for at ramme smagsløgene som en ondskabsfuld sennepsbombe.

      En oroshigane af hajskind er ikke en brugsgenstand - den bruges med ærbødighed og vedligeholdes med lige så stor omhu som en japansk kniv. Skyl den forsigtigt i koldt vand efter brug, lad den lufttørre, og opbevar den som det hellige relikviefragment, den faktisk er. Undgå varme, rengøringsmidler og impulsen til at prøve at rive hvidløg på den.

      Ud over wasabi fungerer den også godt til fintrevet ingefær eller daikon, men helt ærligt, man køber ikke et hajskindsrivejern for at rive gulerødder. Dette er et værktøj for purister, sushimestre og folk, der synes, at tubwasabi er som at lytte til vinyl på højttaleren i metroen."
  • Levering og fragt
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk