Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Natriumalginat (E401) - The Kitchen Lab

1429-16782
Vægt:
100 g
100 g 250 g 500 g
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 0 stk.
  • Butik Stockholm 0 stk.
  • Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • Om natriumalginat (E401)

      Natriumalginat bruges som fortykningsmiddel og udvindes af en brun tang. I en køletaske kan det gelere det meste, men det kræver, at det er i kontakt med calciumioner. Det mest berømte eksempel på brugen af natriumalginat er nok Ferran Adiràs olivenkugler. Han plejede at have dem på elBulli, og nu er de på hans nye restaurant Tickets Bar i Barcelona.

      Natriumalginat kan bruges til mange ting - blandt andet til at lave både bløde og faste, varmebestandige geléer; lave skum, kaviarperler eller give emulsioner eller andre produkter en mere stabil struktur.
      Anvendelse

      For at lave kugler skal du tage 1% natriumalginat pr. vægt af den væske, du vil opløse det i. Pisk det enten direkte ud i væsken, eller bland det først med en tør ingrediens som sukker. Hæld blandingen i et kalkbad, og du har kaviarperler eller -kugler. Tjek vores samarbejde med Special Ingredients om at lave Gin & Tonic-kugler i klippet nedenfor, og se, hvor nemt det er

      Indhold:
      Natriumalginat, E401
      Opbevares tørt, køligt og mørkt. Må ikke indtages i sin rene form.
  • Levering og fragt
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk