Alle professionelle kokke forbereder sig ved at skrælle, snitte og hakke deres ingredienser. Af hensyn til effektivitet og hygiejne bør de være sorteret og inden for rækkevidde ved deres arbejdsstation. Dette er en "mise en place", eller "alt på plads".
ORGANISERING OG OPBEVARING
PS mise en place-skåle er velegnede til både tilberedning og opbevaring. Rustfrit stål kan gå fra varmt til koldt og afgiver ikke kemikalier. Låget er lavet af det bedst mulige materiale til fødevarekontakt. (Du slipper for de kemikalier, der frigives fra gamle isbeholdere af plast.)
PERFEKTE FROKOSTKASSER
Disse stilfulde, stabelbare beholdere er også gode som madkasser til arbejdet. Stål fungerer ikke i mikrobølgeovnen, men se det som en fordel: Du kan bruge en tallerken i stedet og forbedre din madoplevelse.
Til alle slags køkkenopgaver. Det er køkkenredskaber, som sjældent får meget opmærksomhed - men som professionelle bruger hver dag til alt muligt og skal opfylde mange krav.
PROFESSIONELLE TIPS MEDLEM:
- Et uovertruffent køkkenredskab til at skabe orden og effektivitet.
- Gør de sidste, mest stressende øjeblikke af madlavningen lettere.
- Kan også fungere som effektiv opbevaring.
Læs mere om mise en place.
PS MISE EN PLACE BOWLS:
- Varmebestandige og egnede materialer til fødevarer. Tåler også UV-lys, kulde og hårdhændet behandling i køkkenet.
- Tætte låg for maksimal hygiejne og holdbarhed. Lugtfri i køleskabet.
- Tilpasset størrelse til standardkøleskabe og husholdningens behov.
SPEKIFIKATIONER:
- 2 skåle - 190 mm x 144 x 46 mm, 750 ml
- 2 skåle - 130 mm x 130 x 46 mm, 450 ml
- 1 trug - 335 mm x 143 mm x 15 mm
- Skål og trug - rustfrit stål
- Låg - transparent silikone
Professionelle hemmeligheder