Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Methocel, methylcellulose (E461) - The Kitchen Lab

1429-16823
Vægt:
100 g
100 g 250 g 500 g
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 0 stk.
  • Butik Stockholm 0 stk.
  • Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • Om Methocel (E461)

      Methocel (methylcellulose) er en renset cellulose, der bruges som fortykkelses- eller stabiliseringsmiddel, f.eks. ved fremstilling af forskellige typer gelé eller spiseligt læder (ja, det findes!). Det kan også tilsættes ismetre for at forhindre dannelsen af iskrystaller. Med Methocel kan man endda lave varm is, uden at den smelter. Det helt særlige er, at det danner en gel, når væsken opvarmes til over 45 grader, men bliver flydende igen, når den afkøles til 15 grader - helt modsat af normale geleringsmidler. Det gør det muligt at lave varme geléer, som smelter i munden. Methocel er også en rigtig god tilføjelse til tempuradej - se eksempler i vores samarbejde med Special Ingredients i filmen nedenfor.
      Anvendelse

      Den bedste måde at opløse Methocel på er at opvarme væsken til ca. 70 grader. Tilsæt derefter pulveret og dobbelt så meget koldt vand - det sænker temperaturen til det punkt, hvor pulveret begynder at virke.

      Så hvis der er 900 ml vand i opskriften, opvarmer du 300 ml til 70 grader, blander methocel-pulveret i og hælder derefter de resterende 600 ml koldt vand i og blander grundigt. Opbevar blandingen i køleskabet i mindst tre timer for at sikre, at pulveret virkelig er opløst.

      Normal dosering: 0,5 til 2 procent af den samlede væske. Kan anvendes op til 5%.

      Indhold:
      Methylcellulose, E461.
      Opbevares tørt, køligt og mørkt. Må ikke indtages i ren form.
  • Levering og fragt
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk