Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Kaliumsorbat (E202) - The Kitchen Lab

1429-17039
Vægt:
100 g
100 g 500 g
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 0 stk.
  • Butik Stockholm 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • Om kaliumsorbat (E202)

      Kaliumsorbat, også kendt som fermenteringshæmmer, er et konserveringsmiddel, der er lavet til at forhindre dannelsen af gær og skimmelsvampe. Det kan f.eks. tilsættes vin, når du har fået den smagsprofil, du ønsker, og stoppe yderligere gæring - eller for at forhindre mad i at blive muggen. Brug det ikke, når du bager brød eller på anden måde har brug for gæren.
      Anvendelse:

      Beregn 0,25 gram kaliumsorbat per kilo. For frugtdrikke eller vin er doseringen baseret på mængden af alkohol i drikken. Hvis den er omkring 12%, skal du regne med 0,07 gram pr. liter. Hvis alkoholindholdet er lavere, skal der mere til.

      Indhold:
      Kaliumsorbat (E202)
      Opbevares på et tørt, køligt og mørkt sted.

  • Levering og fragt
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk