Japansk børste med gedebørster, 30 mm
Lagerstatus
- Web-lagerstatus 0 stk.
- Butik Stockholm 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200


-
Information
-
En klassisk japansk madlavningspensel, uchiwa bashi, lavet af håndbundne gedebørster og et ubehandlet træhåndtag. Den bruges traditionelt til at pensle tare (sauce) på grillede spyd som yakitori eller kushiyaki, men fungerer lige så godt til glasering, oliering af støbejern eller bagning.
Gedehårene er bløde, men tætte, så børsten kan fordele væske jævnt uden at efterlade striber. Den absorberer den helt rigtige mængde sauce for hvert strøg, hvilket giver et kontrolleret, fint resultat, som professionelle japanske kokke sætter pris på.
Det enkle design uden metalhylster gør den nem at rengøre og reducerer risikoen for, at børsterne løsner sig. Når den bruges med den rette omhu, bliver den kun bedre med tiden, ligesom et velplejet køkkenredskab skal.
-
-
Levering og fragt
-
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For at kunne afgive en anmeldelse skal du logge ind på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.