Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Hardcore Carnivore Red, rub til svinekød/kylling/BBQ, 312 g - Jess Pryles

189 kr.
1451-23521
 
Læg i indkøbsvognen
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 0 stk.
  • Butik Stockholm 0 stk.
  • Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • Hardcore Carnivore Red er en krydderiblanding, der er specielt udviklet til at give svinekød som kam, ribben og flæskesteg en lækker gyldenrød finish. Nu i større emballage!

      Mange af Hardcore Carnivore Black-fans elskede smagen, men syntes ikke, at den sorte farve passede til visse retter som f.eks. spareribs. De lyttede! Red har en lige så enkel og lækker smagsprofil som Black, men med en gyldenrød helt naturlig rød nuance - ingen kunstige farvestoffer her!

      I modsætning til mange svinekødsrubber er Hardcore Carnivore Red ikke særlig sød. Det giver dig mulighed for at tilpasse den til dit eget niveau af sødme ved f.eks. at tilsætte honning eller brun farin.

      Anvendelse: Tør kødet med køkkenrulle, og drys derefter rigeligt med Hardcore Carnivore Red inden tilberedning. Hvis du skal tilberede f.eks. ribben, bov eller carré low & gnid kødet langsomt med Red 15-20 minutter, før du begynder at tilberede det. Hardcore Carnivore Red kan hurtigt blive en fast bestanddel i dit køkken og BBQ-spisekammer.

      Hardcore Carnivore Red er fri for glutamat (MSG) og kunstige farvestoffer.

      Indhold: Havsalt, krydderier, sukker, tørret hvidløg og løg og naturlige smagsstoffer.
      Vægt: 312 g

      Skabt af Jess Pryles og ”Proudly made in Texas”

      Om Jess Pryles:
      ”Australian by birth, Texan by choice”, Jess Pryles er en respekteret ekspert i Texas BBQ og konkurrence BBQ. Hun er grundlægger af Australasian Grill Alliance og skaberen af Hardcore Carnivore-serien af rubs. Ud over at holde foredrag ved arrangementer, der er sponsoreret af institutioner som Texas A&M University, American Meat Science Association og Texas Beef Council, optræder hun også i forskellige tv-programmer som Food Network og Today. Hun er også blevet interviewet i publikationer som Parade, Food & Wine og Austin Chronicle, blandt andre. Jess bor og arbejder i Austin, Texas.
  • Levering og fragt
    • Leverings artikelnummer: HCREDL EAN: 850005174059
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk