Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Global GS-9 tomatkniv 8cm

903 kr.
1073-10477
 
Læg i indkøbsvognen
Lagerstatus
 • Web-lagerstatus 0 stk.
 • Butik Stockholm 0 stk.
 • Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
 • Information
  • En mindre savtakket kniv, der ikke kun fungerer til brød, men også er perfekt til salater og forskellige grøntsager, en perfekt savtakket allroundkniv! Cromova 18-stål.

   Globals knive er opdelt i knive, hvis serienumre starter med G, GS, GF eller GSF. G er de sædvanlige lidt større knive. GS står for Global Small, og det er de mindre knive i Globals sortiment, de har et lidt mindre skaft. GF står for Global Forged, knivene i denne serie er smedet i ét stykke stål, fra spidsen af kniven til enden af skæftet. GSF står således for Global Small Forged, altså de mindre smedede knive.

   På trods af, at Globals knive kaldes all-steel knive, er de ikke, som mange tror, lavet i ét stykke (med undtagelse af GFS & GF-knivene). Det ville gøre skæftet alt for tungt og tage meget lang tid at varme op i hånden. Globalkniven består oprindeligt af to stansede håndtagshalvdele og et blad, valset eller smedet afhængigt af knivmodellen. Delene svejses sammen, og håndtaget fyldes med sand. Knivene sendes derefter til en kemisk fabrik, hvor de dyppes i forskellige bade for at blive rengjort og for at producere sort kromoxid på hele skæftet. Herefter går knivene tilbage til fabrikken for at blive slebet. Bladets kileform slibes, og håndtaget poleres, så der kun er sort kromoxid tilbage i fordybningerne. Det giver Global Knifes håndtag sit karakteristiske prikmønster. De små prikker, som faktisk er små konkave parabler, har et formål, som ikke mange er klar over. De lader den varmestråling, der udvikles i hånden, hoppe tilbage og giver en isolerende luftspalte mellem håndtaget og hånden, hvilket betyder, at håndtaget ikke føles så koldt. Når skæftet er poleret, er det tid til at slibe knivens æg. Afhængigt af modellen går den enten til sliberobotten eller til håndslibning. Så er det tid til syning, ætsning af logo og pakning. Kniven sendes afsted til en anden glad ejer.
 • Levering og fragt
  • Leverings artikelnummer: GS-9 EAN: 4943691609489
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk