Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Gellangummi type F (E418) - The Kitchen Lab

1429-12659
Vægt:
100 g
100 g 250 g 500 g
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 0 stk.
  • Butik Stockholm 0 stk.
  • Butik Malmö 2 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • Om gellangummi type F (E418)

      Type F er den mest populære af vores to gellangummier. Det er et multifunktionelt geleringsmiddel, der producerer faste geler med perfekt visuel klarhed. Det kan også bruges i mindre doser til at fremstille flydende geléer, pastaer eller til at klargøre væsker. Gellangummi er et godt alternativ til Agar Agar, eller som et vegetarisk alternativ til gelatine. Fordelene ved Gellangummi sammenlignet med Agar Agar er, at det giver en bedre gelestyrke og kan varme geléer op til 120 grader uden at smelte.

      Pulveret er opløseligt i væsker med mellem 3,5 og 8 i pH-værdi, hvilket betyder, at gummiet har en bred vifte af anvendelsesmuligheder
      Anvendelse

      Opløs pulveret i vand og varm det op til 100 grader - gelen sætter sig, når blandingen afkøles. Når blandingen har sat sig, kan den opvarmes igen uden at miste sin konsistens.

      Til en fortykkende væske - brug 0,1% - 0,5% af vægten
      Til en blød gelé - brug 1% - 1.5% af vægten
      For en fast gelé - brug 1,5% - 2% af vægten

      Indeholder:
      Gellangummi type F, E418
      Opbevares tørt, køligt og mørkt.
  • Levering og fragt
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk