-
Information
-
Trenden med fermentering bliver kun stærkere - og det er ikke så mærkeligt. Det er en tusind år gammel håndværkstradition, som er på vej tilbage, hvor man bruger mikroorganismer til at behandle råvarer og skabe smagsoplevelser, som ellers ville være umulige. At det er godt for maven (probiotisk) og også forlænger råvarernes holdbarhed, er andre fordele. Soja, sauerkraut, kimchi, garum, kombucha, koji, miso og eddike er eksempler på fermenterede retter og smagsgivere, som udgør vigtige baser i de respektive kulturers køkkener.
Dette fermenteringskit består af to 1-liters glasbeholdere, et tætsluttende låg af silikonegummi, 2 glasvægte, som sikrer, at de fermenterende ingredienser bliver under overfladen, og en vandlås, som forhindrer uvelkomne mikroorganismer i at forstyrre processen. Kort sagt alt, hvad du skal bruge (ud over råvarer) til at skabe tusindvis af forskellige fantastiske kreationer med naturens hjælp.
Tåler maksimalt 80 grader.
Hvis du vil lære det meste af det, du har brug for at vide om fermentering, anbefaler vi den oprindelige køkkenchef på restaurant Noma, fire gange kåret til verdens bedste, Rene Redzepis bog The Noma Guide to Fermentation.
-
-
Levering og fragt
-
Leverings artikelnummer: KI25010 EAN: 5010853253589
-
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For at kunne afgive en anmeldelse skal du logge ind på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.